Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد،  آیت‌الله محمدرضا ناصری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد در جلسه دبیرخانه شهید مدرس یزد متشکل از مجمع نمایندگان استان یزد و مجمع بسیجیان استان یزد با تاکید بر لزوم اطلاع رسانی بیشتر توسط نمایندگان مجلس به مردم، اظهار داشت: مردم حق دارند در جریان اخبار و اطلاعات مجلس قرار گیرند و نمایندگان باید این اطلاعات را در اختیار آن‌ها قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در مورد مسئله آب نیز، افزود: مسئله آب هم برای استان و هم برای کشور حائز اهمیت است و به همین دلیل است که سالهاست مورد پیگیری قرار گرفته و اکنون نیاز نیست که مسائل این حوزه از ابتدا پیگیری شود بلکه اکنون مسئله فقط بر سر اجراست و لازم است مسئولان امر جدیتی برای اجرا داشته باشند و به نحوی عمل کنند که حساسیت‌زا نشود.

آیت‌الله ناصری در مورد اتباع خارجی نیز بیان کرد: ابتدا تنها بحث اشتغال اتباع خارجی مطرح بود، اما مسئله این است که پشت مسئله اشتغال، حرکت خزنده‌ای در حال اجراست و می‌تواند تبعات امنیتی، اجتماعی و فرهنگی به دنبال داشته باشد.

توجه جدی به مقوله فرزندآوری

امام جمعه یزد در مورد بحث جمعیت نیز عنوان کرد: مجلس نباید از مسئله جمعیت به سادگی عبور کند، زیرا جمعیت علاوه بر مباحث اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی، یک موضوع امنیتی به شمار می‌رود و اگر ظرف دو سه دهه آینده، شرایط زاد و ولد به همین شکل پیش برود، جمعیت کشور پیر می‌شود.

او تصریح کرد: پیر شدن جمعیت کشور دو موضوع مهم را به دنبال دارد، ابتدا بحث نداشتن نیروی جوان برای کار و سپس بحث امنیتی، زیرا اگر کشور پیر شود، کشور نیروی برای دفاع در برابر تهاجم نخواهد داشت و دشمن نیز این موضوع را درک کرده بر همین اساس در حال فرهنگ سازی در زمینه کاستن رقبت جوانان از فرزندآوری است و عادی و خوشایند نشان دادن نگهداری از سگ و سایر حیوانات نیز در همین راستا انجام می‌شود تا جوانان به جای فرزند، به حیوانات خانگی سرگرم باشند.

لزوم توجه به مسئله کادرسازی برای آینده کشور

آیت‌الله ناصری در مورد کادرسازی نیز بیان کرد: چند سال است که بحث کادرسازی را مطرح کرده ایم، زیرا این موضوع در آینده کشور اثرگذار است و کشور به نیرو‌های ارزشی و انقلابی نیاز دارد.

نماینده ولی فقیه در استان یزد ادامه داد: از یک سو نقص در کادرسازی و از سوی دیگر نداشتن بانک اطلاعاتی از نیرو‌های کارآمد و شایسته برای مدیریت، یک معضل است و اگر بانک اطلاعاتی در این زمینه وجود داشته باشد، برای مدیران میانی می‌توان دست به انتخاب‌های بهتری زد.

او در بخش دیگری از سخنان خود در مورد صنعت پوشاک نیز، اظهار داشت: اگر دولت بخواهد اشتغالی ایجاد کند که نیاز به سرمایه گذاری کلان نداشته باشد و از نظر اقتصادی نیز زودبازده باشد، باید به سمت صنعت پوشاک برود که البته این موارد را در قالب یکسری پیشنهادات به رئیس جمهور ارائه کرده‌ام.

آیت‌الله ناصری ادامه داد: نیاز کشور ما به پوشاک بالاست و اگر هر ایرانی فقط سالی چهار تکه لباس استفاده کند، حداقل سالی ۳۲۰ میلیون تکه لباس نیاز داریم که بخشی از این میزان از کشور‌های چین و ترکیه وارد می‌شود در حالی که اگر صنعت پوشاک فعال و قوی داشته باشیم، می‌توانیم از این حجم واردات جلوگیری کنیم.

او تاکید کرد: صنعت پوشاک از آن دسته صنایعی است که در کوتاه مدت می‌تواند مشکل اشتغال را برای قشر‌های مختلف از زنان خانه دار، جوانان تحصیلکرده، بازنشستگان تا حوزویان حل کند ضمن اینکه سایر حلقه‌های زنجیره این صنعت از کشت پنبه تا کارخانه‌های ریسندگی و بافندگی را فعال می‌کند.

مجمع نمایندگان و بسیجیان یزد به مسائل استان ورود جدی کنند

آیت‌الله ناصری در بخش دیگری از سخنان خود در مورد معادن نیز اظهار داشت: وضعیت معادن اکنون رها و سردرگم است و برنامه ریزی کاری اصولی برای اکتشاف، فرآوری و فروش و سایر مسائل این حوزه وجود ندارد که این بخش نیازمند ساماندهی است.

او تاکید کرد: لازم است مجمع نمایندگان استان یزد و مجمع بسیجیان استان به موارد یاد شده ورود کنند و راهکار‌های لازم را ارائه دهند و هر کجا لازم بود، وارد عرصه اجرا شوند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرزند آوری اشتغال جوانان مجلس شورای اسلامی آیت الله ناصری صنعت پوشاک استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۳۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال عبور آمریکا و اروپا از نتایاهو پس از حمله به رفح/ حکم تعقیب جنایی نخست وزیر رژیم صهیونیستی عملیاتی خواهد شد؟

به گزارش خبرنگار بین‌الملل ایسکانیوز، با تشدید بحران دریای سرخ و هزینه‌های سنگین آن برای غربی‌ها که به دلیل واکنش ارتش یمن در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه به وجود آمده، آمریکایی‌ها در هفته‌های اخیر طرح‌هایی را برای تشکیل ائتلاف بین المللی علیه انصارالله یمن به منظور بازگرداندن آرامش به دریای سرخ مطرح کرده‌اند. در همین راستا، حتی برخی مقامات آمریکایی از احتمال حمله مستقیم به زیرساخت‌های یمن صحبت کرده اما هیچ یک از این تهدیدات تردیدی در رزمندگان یمنی برای ادامه دادن به وعده‌های خود ایجاد نکرده است. در همین راستا، گفتگویی با حسن هانی‌زاده –کارشناس مسائل منطقه- انجام شد.

بیشتر بخوانید: غزه مظهر عدم رعایت عدالت بین المللی و تکرار اشتباهات تاریخی

وی در پاسخ به سوالی در مورد گمانه‌زنی‌هایی که در خصوص آتش یس جنگ غزه مطرح شده گفت: پس از 10 دور مذاکره نفس‌گیر بین بازیگران بحران غزه در طول نزدیک به 8 ماه گذشته، در آخرین نشست که در قاهره برگزار شد، دو کشور مصر و قطر به عنوان دو بازیگر مهم منطقه‌ای طرح مشترکی را برای آتش بس در غزه ارائه دادند که بر اساس آن آتش‌بس برقرار و در یک بازه زمانی 4 ماهه تبادل اسرا انجام شود و همچنین مردم غزه به شهر خود بازگردند و کمک‌های بشردوستانه برای بازسازی غزه ازسرگرفته شود.

هانی زاده با بیان اینکه نمایندگان آمریکا هم در نشست قاهره حضور داشتند، اظهار کرد: آنها اعلام کردند که تضمین‌های لازم را برای اجرای این توافق خواهند داد اما با این وجود کهحماس این توافق را پذیرفت، نمایندگان رژیم صهیونیستی به دستور شخص بنیامین نتانیاهو اعلام کردند که این توافق را نمی‌پذیرند. وی افزود: اکنون رژیم صهیونیستی در حال حمله هوایی به رفح است و تلاش می‌کند تا مردم این منطقه را به کوچ اجباری به سمت مصر مجبور کند.

از نظر این کارشناس منطقه، این مسئله به عنوان یک خط قرمز برای دولت مصر تلقی می‌شود؛ زیرا مهاجرت نزدیک به 2 میلیون نفر از اهالی غزه و رفح به مصر پیامدهای امنیتی، نظامی، سیاسی و اقتصادی بالایی برای قاهره خواهد داشت و به همین دلیل دولت مصر اعلام کرده که تحت هیچ شرایطی آماده پذیرش مهاجرین نیست. به اعتقاد وی، اگر نتانیاهو دست به ماجراجویی جدیدی بزند و به رفح حمله کند که احتمال آن بالاست، آمریکا و اتحادیه اروپا از نتانیاهو و کابینه او عبور خواهند کرد؛ زیرا اکنون شرایطی فراهم شده که حکم تعقیب جنایی بنیامین نتانیاهو و اعضای کابینه او به دلیل ارتکاب جنایت جنگی در دادگاه بین المللی لاهه در حال عملیاتی شدن است.

هانی زاده با اشاره به هشدار آمریکا به نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر عدم حمله به رفح، تصریح کرد: حمله به رفح تنبیهاتی برای نخست وزیر این رژیم به همراه خواهد داشت و به نظر می‌رسد در روزهای آینده بحران غزه پیچیده‌تر خواهد شد. وی افزود: اگر اسرائیل به طور جدی به رفح حمله کند، مصر، آمریکا و اتحادیه اروپا واکنش‌های تندی نشان خواهند داد.

کارشناس مسائل منطقه در پاسخ به سوالی در ارتباط با واکنش‌های احتمالی مصر به حمله به رفح گفت: در درجه اول مصر از طریق نهادهای بین المللی مسئله را دنبال خواهد کرد اما اگر رژیم صهیونیستی بخواهد دو میلیون آوره فلسطینی را به سمت صحرای سینا کوچ اجباری بدهد، قطعا ارتش مصر ورود پیدا خواهد کرد و دامنه جنگ از اراضی اشغالی به کل منطقه سرایت می‌کند.

وی با بیان اینکه مصر امادگی درگیری مستقیم به ویژه در حوزه هوایی را با اسرائیل ندارد، پیش‌بینی کرد که احتمالا قاهره سطح مناسبات خود را با تل‌آویو کاهش خواهد داد. وی در خصوص پیامدهای ورود مصر به درگیری با اسرائیل اظهار کرد: مصر دارای جایگاه مهمی در جهان عرب و جهان اسلام است و با حدود 100 میلیون جمعیت بزرگترین کشور عربی جهان محسوب می‌شود و همچنین ارتش قدرتمندی دارد و می‌تواند در تغییر معادلات منطقه‌ای و جهانی موثر باشد.

هانی زاده خاطر نشان کرد: دبیرخانه اتحادیه عرب در مصر قرار دارد و این کشور به عنوان رهبر معنوی جهان عرب تلقی می‌شود و بنابراین در صورت ورود مصر به جنگ، قطعا بازنده آن به لحاظ سیاسی و امنیتی اسرائیل خواهد بود. وی در خصوص تلاش‌ها برای عادی‌سازی بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی نیز گفت: عربستان سیاست خاصی در این مسئله دنبال می‌کند و حکام این کشور به دنبال ارتقاء جایگاه خود در سطح منطقه و جهان هستند.

به اعتقاد این کارشناس منطقه، عربستان هم تمایل دارد که روابطش با اسرائیل را عادی کند و هم به دلیل شرایط داخلی غزه و کشتار حدود 35 هزار نفر تحت فشار افکار عمومی قرار دارد و عادی سازی روابط هزینه‌های حیثیتی، سیاسی و اعتباری بالایی برای ریاض خواهد داشت و رابطه با اسرائیل می‌تواند موجب انزوای این کشور شود. وی افزود: اکنون حکام این کشور به دنبال وقت‌کشی در این زمینه هستند تا شرایط غزه و رفح مشخص شود و جنگ به پایان برسد؛ اما پس از پایان جنگ غزه، قطعا عربستان با اسرائیل رابطه برقرار خواهد کرد.

انتهای پیام/

مجید فرخی کد خبر: 1229932 برچسب‌ها رفح غزه بنیامین نتانیاهو اسرائیل

دیگر خبرها

  • موضوع جمعیت مهم‌ترین مسئله امنیتی کشور خواهد بود
  • آمریکا با گلچین کردن کشور‌های غربی به دنبال شکست وعده صادق بود
  • نقشه مترو فضایی؛ به راحتی ایستگاه عوض کنید!
  • موسوی: رابطه استیضاح وزیر صمت با خودروهای فیدلتی اتهام بزرگی به مجلس بود + فیلم
  • جذب ۲۴۵ نیرو در هلال‌احمر استان کرمانشاه
  • ناوبری هوایی ایمن، کارآمد و اقتصادی پروازهای داخلی و خارجی
  • احتمال عبور آمریکا و اروپا از نتایاهو پس از حمله به رفح/ حکم تعقیب جنایی نخست وزیر رژیم صهیونیستی عملیاتی خواهد شد؟
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نگهداری از توله سگ و گربه جای فرزندان را گرفته است
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نگه‌داری از توله سگ و گربه جای فرزندان را گرفته است/ آمار تکان دهنده از ازدواج و طلاق
  • از ارتقای اخلاق امدادگری تا توجه به فرهنگ دینی در هلال احمر