Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: کنگره ملی شهدای استان مرکزی با سخنرانی فرمانده کل سپاه پاسداران در اراک برگزار می‌شود. ۳۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۵ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

سردار محسن کریمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به کارگروه‌های ذیل کنگره ملی شهدا اظهار داشت: کارگروه تبلیغات هنری سومین کارگروه بوده که اهم اقدامات آن، مصاحبه با فرماندهان لشکر، تیپ، گردان، گروهان و مسئولان واحدهای لشکری به مدت حدود 4 هزار ساعت، برگزاری همایش بزرگ 14هزار نفری یاران انقلاب، تولید 22 برنامه یک مسجد، یک فرمانده، یک خاطره در مساجد شهرهای اراک، خمین، ساوه، شازند، و تفرش، ساخت و تولید 33 مستند فاخر دفاع مقدس، تشکیل دو گروه سرود ویژه ستاد تدوین عملکرد استان مرکزی در دفاع مقدس به نام گروه سرود ثارالله، تهیه  و تدوین تاریخ شفاهی 7 نفر از فرماندهان دفاع مقدس استان مرکزی به منظور تالیف و چاپ کتابخانه که در این راستا این پروژه تاکنون 70 درصد پیشرفت داشته اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 هزار محتوا ویژه نوجوانان درباره زندگی‌نامه شهدای استان مرکزی تولید شد6200 نهال به نیت شهدای استان مرکزی در استان کاشته می‌شودهمایش ادبی شعر شهود در زیربرنامه‌های کنگره شهدای استان مرکزی برگزار می‌شود

وی کارگروه بانوان را از دیگر کارگروه‌های ذیل این کنگره برشمرد و تصریح کرد: برگزاری دوره‌های متعدد آموزشی به منظور کادرسازی برای جمع‌آوری، مصاحبه و موضوعات تخصصی، جمع‌آوری بیش از 10 هزار و 746 سند و تصویر شامل 8 هزار و 207 سند و 2 هزار و 539 تصویر، ضبط 937 جلسه مصاحبه تصویری شامل 566 فیلم به میزان 959 ساعت و 20 دقیقه، ضبط 1000 جلسه مصاحبه صوتی شامل 1378 ساعت و 29 دقیقه و تحقیق و گردآوری 22 عنوان کتاب و چاپ 5 عنوان از آنها از اهم اقدامات این کارگروه بوده است.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی با اشاره به کارگروه تدوین و انتشار هم بیان کرد: تاکنون بیش از 130 عنوان کتاب به این کارگروه ارسال که از عناوین ارسال‌شده 32 عنوان چاپ و مابقی در مراحل قبل از چاپ قرار دارند.

کریمی کارگروه انقلاب اسلامی را از دیگر کارگروه‌ها برشمرد و ادامه داد: این کارگروه موفق به تدوین و تالیف 3 عنوان کتاب، 2 مستند فاخر و چندین کلیپ ماندگار شده است.

وی با اشاره به کارگروه ادارات و سازمان‌ها عنوان کرد: این کارگروه تاکنون 80 نهاد دولتی و کارخانه را شناسایی و اطلاعات 50 سازمان گردآوری شده که از آن میان 35 سازمان تکمیل و تحویل کارگروه تدوین برای سیر مراحل چاپ شده است.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی افزود: از دیگر کارگروه‌های ذیل این کنگره کارگروه تاریخ شفاهی است که وظیفه مصاحبه با تمامی رزمندگان دوران دفاع مقدس اعم از بسیج مردمی، سپاه، ارتش، ناجا و جهاد سازندگی را برعهده دارد که تاکنون بیش از 2 هزار مصاحبه به صورت تاریخ شفاهی انجام شده است.

کریمی با اشاره به کارگروه آمار و اطلاعات هم گفت: این کارگروه وظیفه مقایسه و تفکیک آمار شهدا، جانبازان، آزادگان، جاویدالاثران و رزمندگان استان مرکزی را برای یکسان‌سازی برعهده دارد که تاکنون 50 هزار نفر به روزرسانی شده است.

وی کارگروه فرهنگ‌نامه شهدا را از دیگر کارگروه‌ها برشمرد و تصریح کرد: در این کارگروه اطلاعات اولیه 6200 شهید استان مرکزی در قالب فرهنگ‌نامه جامع شهدا برای آخرین بار بازبینی، پالایش و ویرایش شده که در این راستا تاکنون بیش از 5 هزار 740 پرونده شهید از نظر فیزیکی و نرم‌افزاری شامل عکس، سند، زندگی‌نامه، وصیت‌نامه و خاطرات شهدا ثبت، تدوین و تکمیل شده است.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی بیان کرد: مابقی هم درحال تحقیق و بررسی است، نهایتا ماموریت این کارگروه به تدوین، تالیف و چاپ کتاب 22 جلدی فرهنگ‌نامه جامع شهدا با عنوان ستارگان سرزمین آفتاب می‌شود.

کریمی ادامه داد: از دیگر کارگروه‌ها می‌توان به کارگروه جهاد و مهندسی رزمی اشاره کرد که ماموریت جمع‌آوری نقش جهاد سازندگی استان و یگان‌ها و گروه‌های مهندسی و رزمی در دوران دفاع مقدس، بازخوانی پرونده 80 پروژه مهندسی رزم، تدوین نقش مهندسی گروه 42 قدر و مهندسی رزم جهاد و برگزاری نشست‌های تخصصی و تبیین در دانشگاه‌های استان را برعهده دارد.

وی با اشاره به آخرین کارگروه عنوان کرد: کارگروه اطلاعات عملیات آخرین کارگروه ذیل کنگره است که از جمع‌آوری نقش رزمندگان و گروه‌ها و یگان‌های اطلاعاتی در دوران دفاع مقدس ماموریت آن بوده و از اقدامات آن می‌توان به جمع‌آوری اسناد 100 پیشکسوت عرصه اطلاعات و عملیات، نشست مشترک اعضای اطلاعات عملیات پنج استان(قزوین، قم، زنجان، اراک و سمنان) در 7 سال متوالی، بازخوانی تعدادی از عملیات‌ها با موضوع نقش اطلاعات عملیات و تدوین 6 عنوان کتاب از شهدای اطلاعات عملیات اشاره کرد.

کریمی بیان کرد: کنگره ملی نقش امام(ره() در دفاع مقدس و بزرگداشت یاد و خاطره 6200 شهید استان مرکزی روز پنجشنبه 11 مهرماه با سخنرانی «سردار سرلشکرپاسدار حسین سلامی» با حضور خانواده معظم شاهد، ایثارگران، جانبازان، مسئولان و اقشار مختلف مردم در مصلی بیت المقدس اراک برگزار می‌شود.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: باتوجه به اینکه در روز اجرای کنگره میزبان بیش از 500 مهمان از خارج استان هستیم درخواست داریم تمامی دستگاه‌های اجرائی استان مرکزی یاری‌رسان ما در مورد اسکان این مهمانان در مهمان‌سراهای خود باشند، همچنین از فرمانداران سراسر استان مرکزی درخواست داریم زمینه پذیرایی و استقبال از این مهمانان را فراهم آورند.

انتهای پیام/ح

R41371/P/S6,73/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۴۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود

محمدعلی عزت زاده دبیر اجرایی نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به برگزاری این رویداد توسط انجمن ایران شناسی اشاره کرد و گفت: این انجمن نخستین انجمن علمی در این حوزه است که در سال ۱۳۲۴ توسط دکتر پورداود تأسیس شد. بعد از یک وقفه دوباره این انجمن از از سال ۱۳۹۶ و با همت دکتر محمود جعفری دهقی فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

وی ادامه داد: برگزاری کنگره‌ها و همایش‌های علمی مهم‌ترین کاری است که انجمن‌های علمی و سازمان‌های مردم نهاد برگزار می‌کنند و در این خصوص انجمن علمی ایران شناسی هم بر آن شد تا با توجه به شعبه‌هایی که در سراسر ایران دارد این رویداد را به صورت متمرکز در تهران آغاز کند.

به گفته دبیر اجرایی کنگره ملی ایران شناسی؛ ارزیابی مکاتب ایران‌شناسی، زبان‌ها و گویش‌های ایرانی، متون ادب فارسی، جغرافیا و تاریخ ایران، فرهنگ و هویت ایرانی، مطالعات اجتماعی، محیط زیست، باستان‌شناسی، هنر و معماری و ادبیات تطبیقی، محور‌های این کنگره خواهد بود که در این خصوص سخنرانان به ایراد سخن می‌پردازند.
عزت زاده در خصوص روند برگزاری کنگره افزود: در روز برگزاری که در تاریخ پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود در مجموع ۴۱ سخنرانی تعریف شده است که ۳۳ سخنرانی آن در ۷ نشست تخصصی تعریف شده است و ۴ سخنرانی درمراسم افتتاح و ۴ سخنرانی هم در مراسم پایانی آن برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۱۱۲ چکیده به دبیرخانه ارسال شده است، گفت: از مجموع این تعداد آثار رسیده، ۸۱ چکیده توسط داوران پذیرفته شد که تعدادی از آن‌ها برای سخنرانی، تعدادی برای چاپ و تعدادی هم جهت انتشار در پوستر انتخاب شدند.

وی در خصوص برگزاری این رویداد در سال‌های آتی افزود: از آن جایی که ایران شناسی، مهمترین علمی است که ایران امروز به آن نیاز دارد و باید برای احیای هویت ملی گمشده خود نهایت تلاش را کنیم. در این مسیر آموزش و پژوهش حرف اول را می‌زند و انجمن ایران شناسی در نظر دارد تا در سال اینده این کنگره را به صورت بین المللی برگزار کند و حتی فرصتی را فراهم کنیم تا در شهر‌های مختلف آن را برگزار کنیم.

گفتنی است؛ نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت توسط انجمن ایران شناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در دیدار نچیروان بارزانی با فرمانده کل سپاه چه گذشت؟ + تصاویر
  • گرامیداشت اربعین شهادت شهدای کنسولگری ایران در دمشق برگزار شد
  • سردار فدوی: احیای تمامی قنوات کشور در دستور کار است
  • عزت جمهوری اسلامی حاصل رشادت سپاه پاسداران و نیرو‌های مسلح است
  • نداشتن بصیرت نسبت به دشمن، راه نفوذ او را باز می‌کند
  • مراسم اربعین شهدای حادثه کنسولگری ایران برگزار شد
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • اطلاعیه سپاه پاسداران درباره شهدای حمله تروریستی اسرائیل
  • پیام تبریک فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز بسیج سازندگی